Saturday, January 21, 2012

Iklan

Chinese New Year dah dekat. So yang paling best time festival macam ni tambah-tambah lagi dekat Malaysia is their ads. So yeah, I think this one is good. Appreciate your parents yawwwww.


Wednesday, January 18, 2012

My Spring semester had just started today.
Mine will begin tomorrow. This semester I'll be taking taking 5subjects insyaAllah.
1. International Trade
2. International Marketing
3. Financial Management
4. Business Society and Ethics
5. Professional Development Strategies

Cuak? Yes, cuak. This semester seems to be harder than previous semesters that I've gone through.
And my timetable is quite heavy on Wednesday. Hopefully, exams will not be done on the same day, if not I'll be doomed. Including this semester, a year and a half to go before graduation insyaAllah.

To those who had just finished with their exams, well done and good luck for the results. Those who is sitting for exams in these few weeks, good luck, especially to my dear brother and kup and friends in UK. I wish all of you the best.

Untuk kawan-kawan di Unites States, semoga kita mendapat ilmu yang bermanfaat dan berguna untuk semester ini. Semoga dipermudahkan pembelajaran kita oleh-Nya.

Ayuh kembali ke sekolah!



Btw, dah besar dh Sherina ni. >Klik sini<
Zaman aku sekolah rendah dulu dia pernah nyanyi dengan Westlife(I have a dream). >Klik sini<

Thursday, January 12, 2012

West Coast trip

Assalamualaikum

Sudah hampir sebulan rasanya tak update blog. Last time I updated this blog I think was before I went to State College for our West Coast trip. So here I am, back in Philly after three weeks away from home. The main event that we are going to in the West Cost is Muktamar 2011. Tahun ini apa yang menarik ialah event tersebut diadakan di Las Vegas, Nevada. There are 14 of us altogether traveling in 2 Dodge Caravan(7 per car). White color Dodge Caravan yang aku naik mileage dia dekat State College on 12/18/2011 is 4802miles, on 01/07/2012 pula mileage dia 12202miles. So, we have traveled 7400miles or in kilometers its around 11909.

It took about four days for us to travel from State College to Las Vegas. Banyak pengalaman dan benda yang dapat aku lihat sepanjang tiga minggu perjalanan. So, aku akan compress-kan apa yang akan aku tulis dengan sedikit gambar from that three weeks trip.

Route

Our white color Dodge Caravan

Dawn after passing Mississippi River

Grand Canyon

Hoover Dam!

Muktamar 2011 with Habiburrahman El Shirazy(Ayat-Ayat Cinta)

Las Vegas!

Valley of Fire

Hollywood Sign, Los Angeles

Universal Studios Hollywood

San Francisco, night

Golden Gate Bridge, San Francisco

New Year, fireworks, San Francisco

Journey from San Francisco to San Diego, hundreds of miles of view like this

Mission Beach, San Diego. Love the beach.

Journey back home. Juniors with cactus. This is just the small one. True story.

Setakat itu sahaja gambar yang aku kongsi dekat blog. Nak tengok lebih boleh ke facebook atau flickr.

Semoga perjalanan kami selama tiga minggu itu diberkati dan dirahmati Allah. Semoga segala segala ilmu yang kami dapat sepanjang tiga minggu itu samada baik atau buruk, dapat kami jadikan panduan atau peringatan pada masa hadapan.

Sekian, wassalam.

 

blogger templates | Make Money Online