Tuesday, September 14, 2010

shrmzb


rasanya masih belum terlambat utk ucapkan,

selamat hari raya maaf zahir batin
esp to keluarga, kawan kawan, dan juga seluruh umat Islam.

kepada siapa-siapa yang aku pernah buat salah tu harap maaf
mintak maaf, mintak ampun
salah silap makan minum harap halal

tahun ni raya lain sikit,
biasa bgn bgn pagi berebut toilet nak mandi pegi smayg raya
pstu pakai sampin pun mama tlg adjust even dah tau pakai sendiri
pstu sesi salam salam dgn family lps smayg raya.
tu tahun tahun lepas.

tahun ni,
toilet xyah berebut sebab housemate ade 4 je
pakai jeans, tshirt, buku simpan dlm bag
then ready nak pegi kelas
balik kelas ym kwn kwn kot kot ade yang bermurah hati nak bt open house
dpt la merasa makanan sikit

1st raya makan dkt umah ami, afe, dayot, ewa, hana, izzah
2nd raya mkn dkt umah one of Malaysian family dkt philly
3rd raya mkn dkt consulate gen Malaysia NY, jumpa rasyad, bell, biah, yana

sedikit penat tapi its paid off
Sekali lagi, SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN

2 Comments:

  1. amy emyla said...
    slmat hari raye diperantauan !!
    Nadhirah Zamrose said...
    best nyet :P

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online