Monday, February 6, 2012

Marilah baca

Assalamualaikum,

Post kali ini aku nak beri peringatan sedikit kepada rakan-rakan muslim aku yang sudi baca blog ini.

Memang betul kita dah baca ayat-ayat suci Al-Quran dalam kita sembahyang lima waktu.
Tapi lagi baik kalau kita dapat duduk baca Al-Quran, at least 2muka surat sehari maybe.
Sebab orang cakap tengok ayat-ayat Al-Quran pun kita dah dapat pahala.
Kalau baca insyaAllah dapat lagi byk la kot. Semoga kita dapat amalkan dalam kehidupan seharian, insyaAllah.

Sekian, wassalam.

5 Comments:

  1. N D Z said...
    insyAllah, thnks 4 the reminder.
    anyway, ni nk tnye opinion ni, SOLAT tu boleh mencegah dari buat kemungkaran kan, tapi kan kalau solat tapi buat jugak, macam mana tu? just nk opinion ramai2 org :)
    AtiQ said...
    ada beza antara solat orang yg hatinya, perasaannya dn fikirannya dihadirkan semasa solat
    dengan orang yang hanya solat semata2 tetapi hatinya, perasaannya dan fikirannya tidak dipaksa bersama2 hadir dalam solat.
    Jason said...
    Chanel bag represents a unique timeless style. So many women describe the design of Chanel handbag as you have not to think about what to do but have to ask how to show that the stirring way will never stop.
    syahmi said...
    NDZ: Oh tht I dont know Nadh. Maybe tak kusyuk? Smayg as in just smayg maybe?

    AtiQ: I see :)
    www.true-religion-apparel said...
    All fashion style of beauty to form a unique style of Louis Vuitton Handbags. Shopping for wholesale cheap Ed hardy is definitely the way to save a lot of money. It is the best way to purchase North Face Jackets at donedhardy.net online outlet store. The North Face Outletbrings you a wide variety of bright, distinct and fashionable Franklin and Marshall T-shirts.
    Christian Louboutin Shoes have colorful tattoo design on the body in bold graphics giving it unconventional and wild look that is adored by the modern young crowd who are constantly looking for something which will set them apart from the rest.

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online