Monday, March 18, 2013

Ultra Melayu

Pagi tadi aku buka akaun Facebook komen-mengomen aku tentang isu-isu semasa. Biasalah, aku kan manusia yang lemah, nak komen direct zaman sekarang bahaya. Silap haribulan boleh kena saman kalau orang tak puas hati. So, itulah sebab aku ada second Facebook account untuk komen isu-isu yang agak hangat.


So yes, berbalik kepada cerita asal. Bila aku buka je, ada satu hamba Allah ni pm(private msg) aku. Dari pemerhatian aku, insyaAllah org tu Islam sebab profile picture dia berkopiah. Yes, lelaki, in his late 40s aku rasa. Dalam pm, dia maki aku, cakap aku celaka, and bla3. Cuak? Yes, cuak. Berfikir sekejap, apa yang aku dah comment so far di page-page yang menarik perhatian aku.

Kemudian aku gerakkan cursor tekan profile dia. Aku tengok post dia memuji salah seorang tokoh politik terkenal di negara kita, Malaysia. Kemudian aku gerakkan cursor aku ke Likes pakcik tadi.
-Main Sama Cewek Bispak di Ranjang
-Push up bra
-melayu sex3gp
-Fesbuk Gadis Hot

Aku senyum :) Hilang cuak. Aku fikir mungkin pakcik ni bdakwah di page-page yang dia like tu. Hg memang pejuang ultra la pakcik. Tabik sama lu.

Bye!

Grin

5 Comments:

  1. N D Z said...
    what they say..."nak kiamat"
    Bridal lehenga said...
    Just wanted to grant you a shout from the valley of the sun, great information. Much appreciated.
    7toursbd said...
    Hi Syami,
    nice to see you blog
    Mehmet Kelebek said...
    Anonymous said...

Post a Comment



 

blogger templates | Make Money Online